Primera setmana superada amb èxit!

L'inici de temporada 2020 - 2021 a AE ONIX ha sigut tot un èxit.

Teníem moltes ganes d'arrancar i poder compartir la nostra passió, la gimnàstica rítmica, amb aquells i aquelles que estimem més: les nostres gimnastes.


Totes les gimnastes han començat amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar i aprendre després d'aquests mesos d'inactivitat esportiva. Per aquest motiu, totes elles, junt amb l'equip tècnic i famílies han complert rigorosament el protocol de prevenció contra la Covid posat en marxa des de l'Associació. Volem felicitar a totes per la seva actitud de responsabilitat i respecte vers la situació.

També volem agrair a totes les famílies per haver assistit a les reunions d'inici de temporada que s'han dut a terme pels diferents grups. És essencial garantir una bona comunicació entre el club i les famílies.

Totes les famílies teniu les presentacions seguides a les reunions i al web podeu trobar les actualitzacions comentades: reglament intern i informació de les subvencions EFHE de l'Ajuntament.


Seguim amb molta força per afrontar aquest curs!


Sempre endavant, sempre amb passió


AE ONIXRecent Posts

See All

Calendari competicions CEEB

Benvolguts i benvolgudes, La temporada 2020 - 2021 està marcada per la incertesa i la responsabilitat front la Covid-19. Tot i així, és important treballar amb objectius i fites i res ens motiva més q

Covid-19

Les situacions excepcionals requereixen mesures excepcionals i per això complirem estrictament el protocol Covid que posarem en marxa a AE Onix. Podeu trobar el protocol a l'apartat de " Club - norma

Inici de temporada

El próxim 14 de setembre comencem la temporada 2020 - 2021 a AE Onix! Aquest nou curs ve carregat de novetats, nous reptes i noves metodologies de treball. Iniciem la temporada amb molta energia però

Contacta'ns
AE ONIX
 
Tel: 605 366 467

aeonixbcn@gmail.com

Responsable del tratamiento:   Associació Esportiva Gimnàstica Ritmica Onix

Finalidad del tratamiento: gestionar las consultas de los usuarios y atender las solicitudes.
Base legal para el tratamiento: el consentimiento otorgado con la aceptación de la presente Política de Protección de datos.

Destinatarios de los datos: no serán comunicados a terceras personas excepto por obligación legal.

Derechos: para ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición a su tratamiento reconocidos por la normativa, puede enviar un correo a aeonixbcn@gmail.com.

Para más información sobre este tratamiento y como ejercer sus derechos puede consultar nuestra política completa de protección de datos en: http://www.ritmicaonix.com.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now