Inici de temporada

El próxim 14 de setembre comencem la temporada 2020 - 2021 a AE Onix!


Aquest nou curs ve carregat de novetats, nous reptes i noves metodologies de treball.

Iniciem la temporada amb molta energia però també amb molta precaució per garantir la salut i benestar de tots els membres d' AE Onix davant de la Covid-19.


Oferim grups de pre - rítmica (3 a 5), d'Iniciació (+6) i un equip de competició (gimnastes seleccionades per l'equip tècnic). Si vols formar part de la família Onix, no ho dubtis, contacta'ns i t'informarem de preus, normativa interna, protocol Covid i valors i missió del club.


Comença el compte enrere per arrencar motors amb més força i il•lusió que mai!


Sempre endavant, sempre amb passió.


AE Onix


Recent Posts

See All

Calendari competicions CEEB

Benvolguts i benvolgudes, La temporada 2020 - 2021 està marcada per la incertesa i la responsabilitat front la Covid-19. Tot i així, és important treballar amb objectius i fites i res ens motiva més q

Primera setmana superada amb èxit!

L'inici de temporada 2020 - 2021 a AE ONIX ha sigut tot un èxit. Teníem moltes ganes d'arrancar i poder compartir la nostra passió, la gimnàstica rítmica, amb aquells i aquelles que estimem més: les n

Covid-19

Les situacions excepcionals requereixen mesures excepcionals i per això complirem estrictament el protocol Covid que posarem en marxa a AE Onix. Podeu trobar el protocol a l'apartat de " Club - norma

Contacta'ns
AE ONIX
 
Tel: 605 366 467

aeonixbcn@gmail.com

Responsable del tratamiento:   Associació Esportiva Gimnàstica Ritmica Onix

Finalidad del tratamiento: gestionar las consultas de los usuarios y atender las solicitudes.
Base legal para el tratamiento: el consentimiento otorgado con la aceptación de la presente Política de Protección de datos.

Destinatarios de los datos: no serán comunicados a terceras personas excepto por obligación legal.

Derechos: para ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición a su tratamiento reconocidos por la normativa, puede enviar un correo a aeonixbcn@gmail.com.

Para más información sobre este tratamiento y como ejercer sus derechos puede consultar nuestra política completa de protección de datos en: http://www.ritmicaonix.com.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now