Grups 

L'organització dels grups es fan tenint en compte l'edat, el nivell tècnic i la motivació. Treballem per ajustar les directrius metodològiques segons aquests aspectes, ja que són claus a l'hora de desenvolupar un esport.

La divisió dels grups són:

-Extraescolars. L'Associació col·labora en l'organització de l'activitat extraescolar a les següents escoles:

        - SAFA Hota. Activitat exclusiva pels nens i nenes de l'escola. Dilluns i dimecres de 17.15h  a 18.15h 

        - Regina Carmeli. Activitat exclusiva pels nens i nenes de l'escola. Divendres de 17.00h a 18.30h 

         -Salesians d'Horta. Activitat exclusiva pels nens i nenes de l'escola. Dimecres de 17.00h a 18.30h
 

-Iniciació. Grups totalment oberts per tots els nens i nenes que vulguin apropar-se a la gimnàstica rítmica. S'inicia el treball a la coordinació, l'equilibri, la força, la flexibilitat, la resistència i el sentit musical entre d'altres. 

Treballem sempre seguint els valors del projecte, d'una forma lúdica però  amb objectius i fites concretes que permetin evolucionar a totes les i els gimnastes.  Aquests grups estan subdividits per nivells i edats. 

    -Iniciació al CEM Turó de la Peira. Grup a partir de 4 anys.  Aquest grup es pot subdividir en dos nivells per buscar una correcta progressió. Dilluns de 17.30h a 19.00h

    -Iniciació a IEA Oriol Martorell. Grup a partir de 6 anys, amb accès lliure però amb prioritat pels nens i nenes de l'escola. Dimarts i dijous de 18.00h a 19.00h
 

-Competició escolar CEEB. Les i els gimnastes continuen treballant tots els aspectes tècnics amb una major exigència tècnica i dedicació, tant a nivell d'hores com d'evolució. Augmenten les hores de treball en funció del seu nivell i aspiracions dins de la pròpia disciplina esportiva.

Tenim dos grups de competició: un grup per a pre-benjamins i benjamins (dimarts i dijous de 18.00h a 20.00h) i l'altre grup d'aleví a juvenil (dilluns i divendres de 17.30h a 20.00h o 20.30h).

 

-Grup federació copa catalana. Segons el criteri de l'equip tècnic algunes gimnastes pasen a formar part del grup de federació, competint als nivells IV i V de copa catalana. Els entrenaments augmenten de complexitat i exigència per tal de poder assolir els objectius establerts. Les gimnastes refrocen la tècnica i evolucionen en el treball de dificultats corporals i tècnica d'aparell. Els entrenaments són els dilluns i divendres de 17.30h a 20.30h i els dimecres de 18.00h a 19.30h amb una sessió exclusiva de ballet.

Equip tècnic

L'equip tècnic de AE ONIX és un valor afegit molt important i és que considerem que "fem el que som".


Sens dubte, és essencial la cooperació dins l'equip, que treballa amb una metodologia clara, seguint les planificacions anuals adaptades a cada grup i nivell per tal d'aconseguir objectius i resultats concrets a través dels valors i filosofia del club, sempre buscant una progressió i millora tècnica.  

La formació és un aspecte clau per tal d'oferir una oferta de qualitat, estable i amb garanties als i les nostres esportistes. Per aquest motiu, dins de l'Associació existeix un pla formatiu piramidal. 
Les coordinadores són entrenadores titulades en nivell I nacional i a més, comptem amb el suport de Daniel Yanes, graduat en Ciències de l'Activitat Física i entrenador personal qui col·laborarà a l'Associació amb la preparació física de les gimnastes i oferint informació  nutricional a les famílies. 

Vanessa Tello

Fundadora de l'Associació i coordinadora tècnica i executiva. Entrenadora del club. Tènic nivell I de gimnàstica rítmica per la FCG, entrenadora des del 2007. El seu valor bandera és la perseverança, "No importa lo lento que vayas mientras no pares"

WhatsApp%20Image%202020-06-18%20at%2011.
WhatsApp%20Image%202020-06-18%20at%2011.
Andrea Marchena

Fundadora de l'Associació i coordinadora tècnica i executiva. Titulada nivell I per la RFEG i entrenadora del club. Apassionada del món de l'esport i la comunicació. Buscant sempre la màxima  auto-exigència per a poder créixer i millorar

WhatsApp%2520Image%25202020-06-22%2520at
Marta Urien

Entrenadora d' AE ONIX.

Tutora tècnica esportiva especitlizada en gimnàstica rítmica pel CEEB i registrada al ROPEC. Quatre anys d'experiència com a entrenadora 

Marta Garcia


Entrenadora d'AE ONIX. 
Tutora técnica esportiva especia-litzada en gimnàstica rítmica pelo CEEB i registrada al ROPEC.

WhatsApp Image 2021-07-19 at 16.28.11.jpeg
Maria Navarro

Entrenadora d' AE ONIX. Tutora tècnica esportiva especialitzada en gimnàstica rítmica pel CEEB i registrada al ROPEC. La disciplina marca el seu estil de vida, aconsegueix tot allò que es proposa.

WhatsApp Image 2020-09-09 at 20.23.26.jp