Grups 

L'organització dels grups es fan tenint en compte l'edat, el nivell tècnic i la motivació. Treballem per ajustar les directrius metodològiques segons aquests aspectes, ja que són claus a l'hora de desenvolupar un esport.

La divisió dels grups són:

-Extraescolars. L'Associació col·labora en l'organització de l'activitat extraescolar a algunes escoles com el SAFA Horta (grup dilluns i dimecres i grup dimarts i dijous) i l'Escola Pia Luz Casanova (grup infantil dimarts i dijous).
 

-Iniciació al CEM Turó de la Peira. Grups totalment oberts per tots els nens i nenes que vulguin apropar-se a la gimnàstica rítmica. S'inicia el treball a la coordinació, l'equilibri, la força, la flexibilitat, la resistència i el sentit musical entre d'altres. 

Treballem sempre seguint els valors del projecte, d'una forma lúdica però  amb objectius i fites concretes que permetin evolucionar a totes les i els gimnastes.  Aquests grups estan subdividits per nivells i edats. 

    -Pre-ritmica. Grup de 3 a 5 anys. Iniciació a l'esport, reforç de la psicomotricitat amb complementació d'elements tècnics de la gimnàstica rítmica. 

    -Iniciació I / II. Grup a partir de 6 anys.  Aquest grup es pot subdividir en dos nivells per buscar una correcta progressió. 

-Competició escolar CEEB. Les i els gimnastes continuen treballant tots els aspectes tècnics amb una major exigència tècnica i dedicació, tant a nivell d'hores com d'evolució. Augmenten les hores de treball en funció del seu nivell i aspiracions dins de la pròpia disciplina esportiva.

Tenim dos grups de competició: un grup per a pre-benjamins i benjamins (dimarts i dijous de 18.00h a 19.30h) i l'altre grup d'aleví a juvenil (dilluns i divendres de 17.30h a 20.00h o 20.30h).

Equip tècnic

L'equip tècnic de AE ONIX és un valor afegit molt important i és que considerem que "fem el que som".


Sens dubte, és essencial la cooperació dins l'equip, que treballa amb una metodologia clara, seguint les planificacions anuals adaptades a cada grup i nivell per tal d'aconseguir objectius i resultats concrets a través dels valors i filosofia del club, sempre buscant una progressió i millora tècnica.  

La formació és un aspecte clau per tal d'oferir una oferta de qualitat, estable i amb garanties als i les nostres esportistes. Per aquest motiu, dins de l'Associació existeix un pla formatiu piramidal. 
Les coordinadores són entrenadores titulades en nivell I nacional i a més, comptem amb el suport de Daniel Yanes, graduat en Ciències de l'Activitat Física i entrenador personal qui col·laborarà a l'Associació amb la preparació física de les gimnastes i oferint informació  nutricional a les famílies. 

Vanessa Tello
Marta Urien
Andrea Marchena
Sandra Martinez
Maria Navarro
Contacta'ns
AE ONIX
 
Tel: 605 366 467

aeonixbcn@gmail.com

Responsable del tratamiento:   Associació Esportiva Gimnàstica Ritmica Onix

Finalidad del tratamiento: gestionar las consultas de los usuarios y atender las solicitudes.
Base legal para el tratamiento: el consentimiento otorgado con la aceptación de la presente Política de Protección de datos.

Destinatarios de los datos: no serán comunicados a terceras personas excepto por obligación legal.

Derechos: para ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y supresión de sus datos y los de limitación y oposición a su tratamiento reconocidos por la normativa, puede enviar un correo a aeonixbcn@gmail.com.

Para más información sobre este tratamiento y como ejercer sus derechos puede consultar nuestra política completa de protección de datos en: http://www.ritmicaonix.com.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now