Grups 

L'organització dels grups es fan tenint en compte l'edat, el nivell tècnic i la motivació. Treballem per ajustar les directrius metodològiques segons aquests aspectes, ja que són claus a l'hora de desenvolupar un esport.

La divisió dels grups són:

-Extraescolars. L'Associació col·labora en l'organització de l'activitat extraescolar a algunes escoles com el SAFA Horta (grup dilluns i dimecres i grup dimarts i dijous) i l'Escola Pia Luz Casanova (grup infantil dimarts i dijous).
 

-Iniciació al CEM Turó de la Peira. Grups totalment oberts per tots els nens i nenes que vulguin apropar-se a la gimnàstica rítmica. S'inicia el treball a la coordinació, l'equilibri, la força, la flexibilitat, la resistència i el sentit musical entre d'altres. 

Treballem sempre seguint els valors del projecte, d'una forma lúdica però  amb objectius i fites concretes que permetin evolucionar a totes les i els gimnastes.  Aquests grups estan subdividits per nivells i edats. 

    -Pre-ritmica. Grup de 3 a 5 anys. Iniciació a l'esport, reforç de la psicomotricitat amb complementació d'elements tècnics de la gimnàstica rítmica. 

    -Iniciació I / II. Grup a partir de 6 anys.  Aquest grup es pot subdividir en dos nivells per buscar una correcta progressió. 

-Competició escolar CEEB. Les i els gimnastes continuen treballant tots els aspectes tècnics amb una major exigència tècnica i dedicació, tant a nivell d'hores com d'evolució. Augmenten les hores de treball en funció del seu nivell i aspiracions dins de la pròpia disciplina esportiva.

Tenim dos grups de competició: un grup per a pre-benjamins i benjamins (dimarts i dijous de 18.00h a 19.30h) i l'altre grup d'aleví a juvenil (dilluns i divendres de 17.30h a 20.00h o 20.30h).

Equip tècnic

L'equip tècnic de AE ONIX és un valor afegit molt important i és que considerem que "fem el que som".


Sens dubte, és essencial la cooperació dins l'equip, que treballa amb una metodologia clara, seguint les planificacions anuals adaptades a cada grup i nivell per tal d'aconseguir objectius i resultats concrets a través dels valors i filosofia del club, sempre buscant una progressió i millora tècnica.  

La formació és un aspecte clau per tal d'oferir una oferta de qualitat, estable i amb garanties als i les nostres esportistes. Per aquest motiu, dins de l'Associació existeix un pla formatiu piramidal. 
Les coordinadores són entrenadores titulades en nivell I nacional i a més, comptem amb el suport de Daniel Yanes, graduat en Ciències de l'Activitat Física i entrenador personal qui col·laborarà a l'Associació amb la preparació física de les gimnastes i oferint informació  nutricional a les famílies. 

Vanessa Tello

Fundadora de l'Associació i coordinadora tècnica i executiva. Entrenadora del club. Tènic nivell I de gimnàstica rítmica per la FCG, entrenadora des del 2007. El seu valor bandera és la perseverança, "No importa lo lento que vayas mientras no pares"

WhatsApp%20Image%202020-06-18%20at%2011.
WhatsApp%20Image%202020-06-18%20at%2011.
Marta Urien

Entrenadora d' AE ONIX.

Tutora tècnica esportiva especitlizada en gimnàstica rítmica pel CEEB i registrada al ROPEC. Quatre anys d'experiència com a entrenadora 

Andrea Marchena

Fundadora de l'Associació i coordinadora tècnica i executiva. Titulada nivell I per la RFEG i entrenadora del club. Apassionada del món de l'esport i la comunicació. Buscant sempre la màxima  auto-exigència per a poder créixer i millorar

Sandra Martinez

Monitora tècnica d'activitats dirigides amb més de 10 anys d'experiència. Enfocada a la gimnàstica rítmica, pilates i gimnàstica per gent gran. Bona predisposició a l'atenció dels alumnes. Positiva i dinàmica.

Maria Navarro

Entrenadora d' AE ONIX. Tutora tècnica esportiva especialitzada en gimnàstica rítmica pel CEEB i registrada al ROPEC. La disciplina marca el seu estil de vida, aconsegueix tot allò que es proposa.