Coneix-nos

L'Associació esportiva gimnàstica Rítmica Onix és una entitat  sense ànim de lucre que neix amb la missió de promocionar  la gimnàstica rítmica des d'una vessant lúdica i de qualitat. Volem apropar aquesta disciplina al major nombre d'esportistes, ja que els permet desenvolupar-se com a gimnastes i com a persones, potenciant les seves capacitats físiques, artístiques i socials.  

AE Onix és fruit de la passió de dues entrenadores que destinen una gran quantitat de recursos a formar-se i seguir evolucionant. Som conscients de les diferents realitats que poden tenir els centres, famílies i esportistes amb els quals treballem i per això proposem una oferta adaptada buscant la garantia i qualitat esportiva i de valors.

Oferim diferents grups i nivells. Volem que tothom trobi el seu lloc a l'Associació, des d'aquells i aquelles gimnastes que busquen una activitat extraescolar com aquelles que volen evolucionar i aspirar a nous reptes. 

La nostra finalitat principal és crear un espai d'educació, aprenentatge i participació on l'element principal i d'unió sigui la gimnàstica rítmica

El projecte d'AE ONIX

es fonamenta  en cinc pilars: 

EVOLUCIÓ TÈCNICA. Treballem amb planificació per assolir una progressió tècnica i objectius concrets sigui quin sigui el nivell.

EDUCACIÓ EN VALORS. No podem entendre l'esport sense la transmissió de valors. AE Onix reforça aquest punt per ajudar al desenvolupament personal i humà dels i les nostres gimnastes.

EL CLUB SOM TOTS I TOTES. l'Associació funciona gràcies a la confiança de familiars, tècnics, esportistes i col·laboradors i per això valorem cadascun d'aquests engranatges. Un no funciona sense l'altre i  busquem cooperar per créixer plegats.

GENERAR HÀBITS DE VIDA SALUDABLE. L'esport és un mecanisme molt valuós que podem aprofitar per inculcar uns bons hàbits saludables com una correcta alimentació, la higiene i la cura del nostre cos per evitar lesions i sentir-nos millor.

ESPORT LLIURE D'ESTEREOTIPS. Per l'Associació és molt important treballar i lluitar per la igualtat de gènere i promocionar l'esport lliure d'estereotips. L'esport ha de ser per a tots i totes, sense discriminació.

WhatsApp%2520Image%25202020-06-18%2520at